Carnaval Geel Kleding Flamencojurk Grote Maat CQerxodBW
06/12/2018

Nike Max Air Aanbieding 1 Heren hQtrsdC

We lezen het regelmatig: wie dagelijks in beweging blijft, blijft gezond. Niet alleen kan men door te bewegen ernstige ziekten voorkomen, men houdt ook het gewicht en bloeddruk op peil. Mensen die voldoende bewegen zijn bovendien fitter en voelen zich energieker. Daarom wil Senior Sportief op maandag 17 december 2018 een ontmoetingsplaats zijn voor alle 50-plussers van Knokke-Heist en omgeving die graag in beweging zijn. Op deze sportieve dag kan iedereen die de kaap van 50 lentes heeft gerond op een recreatieve wijze en in een ontspannen en gezellige sfeer samen zijn of haar geliefkoosde sport beoefenen of met een nieuwe sport kennismaken.

Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom op deze dag waar beweging en plezier centraal staan. Op het programma staat een aantrekkelijke mix van 21 sporten.

Met aquasenior, badminton, boogschieten, easyfit, krulbol, linedance, matcurling, seniorengym, salsa, shoot-out, spinning, tafeltennis, tai-chi, wandelvoetbal, yoga, zelfverdediging, zumba en zwemmen is er ruime keuze voor klassiekers. Deze klassiekers worden aangevuld met enkele nieuwkomers zoals aquajogging, drums alive en schermen.

Er wordt gewerkt met 2 sessies in de voormiddag en 2 sessies in de namiddag. Op deze manier kan iedereen zijn eigen programma samen stellen naargelang de persoonlijke interesse en mogelijkheden. Men kan vrij kiezen aan welke activiteiten men in welke sessie deelneemt.

Kleding De Je Jassenamp; In Jacks Online Heren Strellson Voor Koop q3RjcALS54

Voor alle activiteiten wordt het nodige materiaal voorzien. Een team van enthousiaste begeleiders staat klaar om de deelnemers met de glimlach te informeren en te begeleiden. De organisatoren verwachten alle deelnemers in aangepaste sportkledij.

Om deel te nemen aan Senior Sportief betaal je slechts € 1,5 per sessie. Wie over de middag wil lunchen in het cafetaria van sporthal De Stormmeeuw betaalt hiervoor € 9 . Om deze dag op een leuke wijze af te sluiten eindigen we met een koffie en dessert. Nadien kan je ook nog deelnemen aan een gezellig spelletje bingo.

Klik hier om nog eens te genieten van de aftermovie van de vorige editie.

Klik hier om je in te schrijven.

Nieuwsbrief
Nike Max Air Aanbieding 1 Heren hQtrsdC
Pers
Niet interessant voor de pers
Nike Max Air Aanbieding 1 Heren hQtrsdC
senior sportief
50-plusser
Nike Max Air Aanbieding 1 Heren hQtrsdC
vijftigplusser

Bron

Clarks Sandalen KoopTweedehands Te 28 nl Maat BodxeC
Kaiser Dunkel Peter Wr04257 Ballerinas Helia Pumps Blau EDH9I2W
Apriori Koop In Te Wetteren2dehands Jurkje be Van AR54jS3qcL
Nike Max Air Aanbieding 1 Heren hQtrsdC

Copyright © 2016

Saleamp; Saleamp; Babykleding Babykleertjes Babykleertjes KinderkledingSchattige Babykleding KinderkledingSchattige Babykleding IYvb6yf7g
Nike Max Air Aanbieding 1 Heren hQtrsdC
Sweater Esprit Edc Jurk Van 128cc1e034 Jurken n0PwkO