2015 Jurken Mermaid Winter Trompet Donkerblauw Herfst Designer Rode LSzMVUpqjG
Gevechtslaarzen Arrestatieteam Gevechtslaarzen nl Arrestatieteam nl Gevechtslaarzen Gevechtslaarzen Arrestatieteam nl 0w8nvmN
Gevechtslaarzen Arrestatieteam Gevechtslaarzen nl Arrestatieteam nl Gevechtslaarzen Gevechtslaarzen Arrestatieteam nl 0w8nvmN
Zoeken
Mouwloze HalsmissetamMiss V Jurk Etam Zwart Wit Gestreepte Met JKcTlF1
Gevechtslaarzen Arrestatieteam Gevechtslaarzen nl Arrestatieteam nl Gevechtslaarzen Gevechtslaarzen Arrestatieteam nl 0w8nvmN
Blink Je Mishoe SlippersSchoenen Bij Koop nl sxtQCBhrd

3 september 2018

De Kansspelautoriteit organiseert op 15 oktober 2018 in Den Haag een bijeenkomst om met marktpartijen en andere betrokkenen in de game- en goksector van gedachten te wisselen over de risico's van de toenemende vermenging van gaming en gambling.

Adidas Mid 0 Hoops 2 Schoenen ZwartOfficiële Shop n0wOP8k

De Kansspelautoriteit (Ksa) maakt zich zorgen over het steeds meer verweven raken van games en kansspelen. Dit gebeurt met name in het digitale domein. Games en kansspelen worden op internet lang niet altijd van elkaar gescheiden aangeboden. Op websites waar gegamed wordt, wordt reclame gemaakt voor kansspelen en andersom. Binnen games duiken gokelementen op en typische casinospellen als roulette kunnen als spelletje worden gespeeld. De Ksa liet eerder onderzoek doen naar deze trend, die ook de aandacht heeft van buitenlandse toezichthouders (zie ook Games en kansspelen steeds meer met elkaar verwevenDept All Jurk Over Grafisch Met DessinJurkjes Pinterest ZikOPXuT).

Strikte scheiding

Aan kansspelen zitten risico's, zoals kansspelverslaving. Uit de literatuur is bekend dat blootstelling aan kansspelen op jonge leeftijd het risico verhoogt op kansspelverslaving op latere leeftijd. Voor het mogen aanbieden van een kansspel is een vergunning nodig, voor het aanbieden van games niet. Voorwaarden voor het mogen aanbieden van een kansspel zijn onder meer het uitsluiten van minderjarigen en het hebben van preventiebeleid op het gebied van kansspelverslaving.

Aanknopingspunten

De Kansspelautoriteit ziet op dit moment een aantal aanknopingspunten om de risico’s te beperken. Dat zijn:

*het strikt scheiden van het digitale aanbod van games en kansspelen;
*beperkingen aan de reclame van games met gokelementen;
*een leeftijdsclassificatie van games met gokelementen;
*voorlichting aan ouders en scholen over de risico’s van kansspelen en games met gokelementen.

Tijdens de bijeenkomst op 15 oktober wil de Kansspelautoriteit van gedachten wisselen over deze denkrichtingen en van marktpartijen en andere betrokkenen horen welke opvattingen er zijn.

Informatie en inschrijving

De bijeenkomst vindt plaats in Den Haag op 15 oktober 2018 van 13.00-15.00 uur in de Hoftoren (naast het Centraal Station). Het aantal plaatsen voor deze bijeenkomst is beperkt. Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, behoudt de Kansspelautoriteit zich het recht voor om partijen af te zeggen en/of organisaties te vragen het aantal aanmeldingen te beperken. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt op een later moment beslist of de voertaal Nederlands of Engels is.
Aanmeldingen graag mailen naar [email protected] o.v.v. 'bijeenkomst 15 oktober'. Bij de aanmelding graag de na(a)m(en) + e-mailadressen vermelden van de geïnteresseerden. Na de aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging en volgt nadere informatie of de inschrijving definitief is .

Aanmelden kan tót 11 september 2018.Gevechtslaarzen Arrestatieteam Gevechtslaarzen nl Arrestatieteam nl Gevechtslaarzen Gevechtslaarzen Arrestatieteam nl 0w8nvmN