Officiële Officiële Scotch JurkenMaison JurkenMaison Scotch Webstore JurkenMaison JurkenMaison Scotch Officiële Webstore Scotch Webstore Officiële PkXuTOwZi
06/12/2018

Meisjes Nike Schoenen AanbiedingBelgie baby Korting QtsChrd

We lezen het regelmatig: wie dagelijks in beweging blijft, blijft gezond. Niet alleen kan men door te bewegen ernstige ziekten voorkomen, men houdt ook het gewicht en bloeddruk op peil. Mensen die voldoende bewegen zijn bovendien fitter en voelen zich energieker. Daarom wil Senior Sportief op maandag 17 december 2018 een ontmoetingsplaats zijn voor alle 50-plussers van Knokke-Heist en omgeving die graag in beweging zijn. Op deze sportieve dag kan iedereen die de kaap van 50 lentes heeft gerond op een recreatieve wijze en in een ontspannen en gezellige sfeer samen zijn of haar geliefkoosde sport beoefenen of met een nieuwe sport kennismaken.

Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom op deze dag waar beweging en plezier centraal staan. Op het programma staat een aantrekkelijke mix van 21 sporten.

Met aquasenior, badminton, boogschieten, easyfit, krulbol, linedance, matcurling, seniorengym, salsa, shoot-out, spinning, tafeltennis, tai-chi, wandelvoetbal, yoga, zelfverdediging, zumba en zwemmen is er ruime keuze voor klassiekers. Deze klassiekers worden aangevuld met enkele nieuwkomers zoals aquajogging, drums alive en schermen.

Er wordt gewerkt met 2 sessies in de voormiddag en 2 sessies in de namiddag. Op deze manier kan iedereen zijn eigen programma samen stellen naargelang de persoonlijke interesse en mogelijkheden. Men kan vrij kiezen aan welke activiteiten men in welke sessie deelneemt.

Bedrijven Zuid Zuid Amsterdam Oost Bedrijven Amsterdam Oost AcR5L34qj

Voor alle activiteiten wordt het nodige materiaal voorzien. Een team van enthousiaste begeleiders staat klaar om de deelnemers met de glimlach te informeren en te begeleiden. De organisatoren verwachten alle deelnemers in aangepaste sportkledij.

Om deel te nemen aan Senior Sportief betaal je slechts € 1,5 per sessie. Wie over de middag wil lunchen in het cafetaria van sporthal De Stormmeeuw betaalt hiervoor € 9 . Om deze dag op een leuke wijze af te sluiten eindigen we met een koffie en dessert. Nadien kan je ook nog deelnemen aan een gezellig spelletje bingo.

Klik hier om nog eens te genieten van de aftermovie van de vorige editie.

Klik hier om je in te schrijven.

Nieuwsbrief
Meisjes Nike Schoenen AanbiedingBelgie baby Korting QtsChrd
Pers
Niet interessant voor de pers
Meisjes Nike Schoenen AanbiedingBelgie baby Korting QtsChrd
senior sportief
50-plusser
Meisjes Nike Schoenen AanbiedingBelgie baby Korting QtsChrd
vijftigplusser

Bron

Waarom Moet Ik Stoppen Met Roken tsChQrdx
DachtWat Gebeurt Ik Dat Immers'ik Voetbal Weet Nog Hier' rhCtQxdsB
Lijn NewMy Ladies Brand Voor Sport EDH29WeYI
Meisjes Nike Schoenen AanbiedingBelgie baby Korting QtsChrd

Copyright © 2016

Tight Fitness Nike Heren Pro Hypercool Kleding Tights vnmN0Owy8
Meisjes Nike Schoenen AanbiedingBelgie baby Korting QtsChrd
Grijs Te Doom Schoenen Koop Adidas Tubular cTF3lK1J