Mustafa Mustafa Emina Sandal Mustafa Emina Sandal And And And Sandal TurkcanPicture18987206 TurkcanPicture18987206 b7g6fy
06/12/2018

Dongen Sandalen Vermeulen Modeschoenen Develab Blauw rsQdthBCx

We lezen het regelmatig: wie dagelijks in beweging blijft, blijft gezond. Niet alleen kan men door te bewegen ernstige ziekten voorkomen, men houdt ook het gewicht en bloeddruk op peil. Mensen die voldoende bewegen zijn bovendien fitter en voelen zich energieker. Daarom wil Senior Sportief op maandag 17 december 2018 een ontmoetingsplaats zijn voor alle 50-plussers van Knokke-Heist en omgeving die graag in beweging zijn. Op deze sportieve dag kan iedereen die de kaap van 50 lentes heeft gerond op een recreatieve wijze en in een ontspannen en gezellige sfeer samen zijn of haar geliefkoosde sport beoefenen of met een nieuwe sport kennismaken.

Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom op deze dag waar beweging en plezier centraal staan. Op het programma staat een aantrekkelijke mix van 21 sporten.

Met aquasenior, badminton, boogschieten, easyfit, krulbol, linedance, matcurling, seniorengym, salsa, shoot-out, spinning, tafeltennis, tai-chi, wandelvoetbal, yoga, zelfverdediging, zumba en zwemmen is er ruime keuze voor klassiekers. Deze klassiekers worden aangevuld met enkele nieuwkomers zoals aquajogging, drums alive en schermen.

Er wordt gewerkt met 2 sessies in de voormiddag en 2 sessies in de namiddag. Op deze manier kan iedereen zijn eigen programma samen stellen naargelang de persoonlijke interesse en mogelijkheden. Men kan vrij kiezen aan welke activiteiten men in welke sessie deelneemt.

Mouw Korting Bonprix Jurk Korte Bestsale wkOPZXiuT

Voor alle activiteiten wordt het nodige materiaal voorzien. Een team van enthousiaste begeleiders staat klaar om de deelnemers met de glimlach te informeren en te begeleiden. De organisatoren verwachten alle deelnemers in aangepaste sportkledij.

Om deel te nemen aan Senior Sportief betaal je slechts € 1,5 per sessie. Wie over de middag wil lunchen in het cafetaria van sporthal De Stormmeeuw betaalt hiervoor € 9 . Om deze dag op een leuke wijze af te sluiten eindigen we met een koffie en dessert. Nadien kan je ook nog deelnemen aan een gezellig spelletje bingo.

Klik hier om nog eens te genieten van de aftermovie van de vorige editie.

Klik hier om je in te schrijven.

Nieuwsbrief
Dongen Sandalen Vermeulen Modeschoenen Develab Blauw rsQdthBCx
Pers
Niet interessant voor de pers
Dongen Sandalen Vermeulen Modeschoenen Develab Blauw rsQdthBCx
senior sportief
50-plusser
Dongen Sandalen Vermeulen Modeschoenen Develab Blauw rsQdthBCx
vijftigplusser

Bron

Damen 448008 691 Hanni BlauSchuhe 593 Jeans Waldläufer Sandale ALRj543
Kid Mooie Meisjes Schoenen 2018 Zomer Nieuwe Kinderen Voor Sandalen 5ARc4L3Sqj
Mannen Slip Comfortabele Slipper Zomer Casual Anti Flat Zachte Beach CxoredB
Dongen Sandalen Vermeulen Modeschoenen Develab Blauw rsQdthBCx

Copyright © 2016

Het Hier • Ontdek Outlet Zalando Kinderkleding rdCstQBhx
Dongen Sandalen Vermeulen Modeschoenen Develab Blauw rsQdthBCx
SneakersNikeShoesBrownNude Nike SneakersNikeShoesBrownNude Nike SneakersNikeShoesBrownNude Nike SneakersNikeShoesBrownNude SneakersNikeShoesBrownNude Nike SneakersNikeShoesBrownNude Nike Nike SneakersNikeShoesBrownNude 3RjL4qc5A