-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Muratpaşa Belediyesi, Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde sporun ve sporcunun yanında olan bir yaklaşımla tanınırken, bölgedeki amatör spor kulüplerine destek olmaya devam ediyor. Belediye, 94 yerel amatör spor kulübüne, yeni yılın son iş gününde 658 bin lira değerinde nakdi yardım yapacaklarını duyurdu. Her bir kulübe 7 bin lira tahsis edilerek, kulüplerin mali yükü biraz olsa da azaltılmış oldu.

Muratpaşa Belediyesi daha önce malzeme desteği sağlarken, kulüplerin talepleri doğrultusunda bu yıl ilk defa nakdi yardım yapmaya karar verdiler. 2014 yılından bu yana amatör spor kulüplerinin yanında yer alan belediye, bu yeni adımla kulüplere finansal esneklik sağlamış ve yerel spora olan katkısını pekiştirmiştir.

Muratpaşa Belediye Başkanı da konu hakkında açıklama yaparak, "Amatör sporcularımızın ve kulüplerimizin her zaman yanındayız. Onların sportif başarıları için gerekli desteği sağlamakta kararlıyız. Nakdi yardımlarımızın hayırlı olmasını diler ve kulüplere başarılarının devamını temenni ederim." şeklinde konuştu. Belediye, bu yardımlarla amatör spor kulüplerinin gelişimine destek verirken, spora olan katkısını artırarak sürdüreceklerinin mesajını veriyor.

#MuratpaşaBelediyesi #Antalya #spor #amateörsporkulüpleri #destek #yardım