-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Tour Of Antalya, Türkiye'nin önemli spor organizasyonlarından biri olup, Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenmektedir. 8-11 Şubat 2024 tarihleri arasında beşincisi düzenlenecek olan bu organizasyon, Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından 2.1 kategorisinde yer almaktadır. Tour Of Antalya için bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı, Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Akra Otelinde yapılmıştır. Vali Hulusi Şahin'in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Çevikol Tuncer, Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Proje Direktörü Haluk Özsevim, Organizasyon Direktörü Aydın Ayhan Güney, Ana Sponsor Haydar Barut ve ilgili kurum temsilcileri toplantıya katılmıştır.

Vali Şahin, toplantıda bisiklet sporunun Antalya ile uyumlu olduğunu belirterek, turizmi 12 aya yaymak ve Antalya'nın marka değerini artırmak için bu etkinlikleri çeşitlendirmenin önemine dikkat çekmiştir. Bu etkinliklerin büyütülmesiyle elde edilen gelirin artacağını ve Türkiye'nin toplam turizm hedeflerine ulaşmada önemli bir adım olacağını vurgulamıştır. Ayrıca, organizasyonun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etmiş ve başarılar dileyerek, kamu, STK'ler, belediyeler ve diğer ilgili kurumlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtmiştir.

Tour of Antalya Proje Direktörü Haluk Özsevim ve ekibi, toplantıda katılımcılara 8-11 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyonun etapları hakkında sunum yapmıştır. Tour Of Antalya, Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'ndan sonra Türkiye'nin en büyük ikinci bisiklet yol yarışıdır. Dünyanın dört bir yanından ünlü bisiklet takımlarının katıldığı bu organizasyon, her yıl farklı bir tema ile dikkat çekmektedir. Bu yıl ise "Pedalların ritmiyle tarihi ve doğayı keşfet" temasıyla gerçekleştirilecektir.

#TourOfAntalya #Antalya #bisiklet #spor #turizm