-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde belediye tarafından başlatılan "Sağlıklı Muratpaşa Hareketi" projesiyle ilçe sakinlerine sağlıklı yaşam bilinci aşılanıyor ve destek veriliyor. Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın liderliğinde hayata geçirilen bu projeyle, spor ve sağlıklı beslenme konularında kapsamlı hizmetler sunuluyor.

Projenin Türkiye'nin en etkili sağlıklı yaşam programlarından biri olduğu vurgulanırken, geçtiğimiz yıl içinde 5.167 kişinin beslenme alışkanlıklarını iyileştirmek için diyetisyenlerle görüştüğü belirtiliyor. Muratpaşa halkına sağlanan hizmetler arasında beslenme danışmanlığı, sağlıklı kilo verme teknikleri, dengeli beslenme tavsiyeleri ve bağışıklık sistemini güçlendirecek öneriler yer alıyor. Özellikle bireylerin ihtiyaçlarına yönelik özelleştirilmiş diyet listeleri hazırlanıyor.

Belediyenin, spora ve sağlıklı yaşama teşvik anlayışıyla spor salonları ve spor okulları işlettiği ve bölge sakinlerini aktif yaşam tarzına teşvik ettiği bilgisi paylaşılıyor. Muratpaşa Belediyesi, bu projeyi sosyal medya üzerinden "#SağlıklıMuratpaşaHareketi" etiketiyle tanıtarak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Muratpaşa Belediyesi'nin toplumun genel sağlık standartlarını yükseltme ve yaşam kalitesini artırma konusundaki kararlılığı, sunulan bu hizmetlerle öne çıkarken, bu tür projelerin belediyelerin sosyal sorumluluk anlayışının bir yansıması olduğu ifade ediliyor.