-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Vali Hulusi Şahin, Antalya Erzurumlular Derneği tarafından düzenlenen Antalya Erzurum Günleri etkinliklerinde yer aldı. Etkinlikler, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde 10 - 14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Etkinlikler, Erzurum erkek bar ekibi tarafından yöresel bar oyun gösterisiyle başladı. Vali Hulusi Şahin'in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Antalya Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Erzurumlular Derneği Başkanı Nehat Öztürk ve çok sayıda vatandaş etkinliklere katıldı.

Vali Hulusi Şahin, etkinlikler kapsamında yaptığı konuşmada Erzurum'un önemine vurgu yaparak, "Memleketin değeri insanının kalibresi ile ölçülür. Kadim ve çok güzel bir kültürü var. Dolayısıyla Erzurum çok kıymetli ve değerli. Bir ve beraberiz. Kültürümüz aynı, hedefimiz aynı. O yüzden burada kardeş kucaklaşmasına vesile oluyorsunuz. Bu açıdan bu etkinliği çok kıymetli buluyorum." dedi.

Vali Şahin, Yörük kelimesinin devamlı hareket halinde olan bir toplumu ifade ettiğine değinerek, "Maziden atiye doğru hep bir hareket halindeyiz. Türkiye'nin ikinci yüzyılına hazırız. Bunu yapacak olan milli ve manevi duygularla mücehhez olan Türk milletinin kıymetli evlatlarıdır." şeklinde konuştu.

Vali Şahin, konuşmasında Antalya'nın dünyaya açılan bir pencere olduğunu belirterek, "Bu tarz etkinliklerle Antalyalılar ve yabancı misafirlerimize Erzurum'un güzelliklerini tanıtma fırsatı buluyoruz. Bu yüzden etkinliğe destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliklerde sergilenen Erzurum yöresinin el emeği göz nuru ürünleri de Vali Hulusi Şahin'e tanıtıldı.