-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Antalya'nın Çakırlar bölgesinde bulunan gözlemeci ve pazarcı esnafları, Sayın Kaymakamımız Rahmi KÖSE, Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan DERE, Antalya Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar, Kafe ve Barlar Esnaf Odası Başkanı Hüseyin ŞİMŞEK ve Çağlarca Piknik Mesire Yeri Gözlemeciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Başkanı Keziban KAN tarafından ziyaret edildi. Kaymakam KÖSE, esnaflarla yapılan bu ziyarette sohbet etti ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Ayrıca, esnafların sorunlarını ve taleplerini de yerinde dinledi.

Bu ziyaretin amacı, esnafların yaşadığı sorunları anlamak ve çözüm bulmaktı. Sayın Kaymakam, esnaflarla birebir görüşerek, onların karşılaştığı zorlukları ve beklentilerini dinledi. Esnaflar da bu fırsattan memnun kaldı ve kendilerine verilen desteğin devamını talep etti. Ayrıca, esnafların sorunlarının çözüme kavuşturulması için gerekli adımların atılacağı da belirtildi.

Ziyaret sırasında Kaymakam KÖSE, esnaflara işlerinde başarılar diledi ve onlardan alışveriş yapılması konusunda vatandaşları teşvik etti. Ayrıca, gözlemeci ve pazarcı esnaflarının bölgenin turizm potansiyelini daha da artırması için yapabilecekleri çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Bu ziyaret, esnaf ve yöneticiler arasındaki iletişimi artırmak ve sorunların çözümüne katkı sağlamak amacıyla yapılan önemli bir adımdır.

#KaymakamRahmiKÖSE #AntalyaEsnafOdalarıBirliği #AdlıhanDERE #HüseyinŞİMŞEK #KezibanKAN #Çakırlar #esnafziyareti #Antalya #turizm #destek #esnaf