-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Vali Hulusi Şahin, Antalya'da düzenlenen 34. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın açılış törenine katıldı. Fuarın, 16-19 Ocak tarihleri arasında ANFAŞ Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 50'den fazla ülkeden ve yurtiçinden 300'ün üzerinde katılımcının ve 50 binden fazla ziyaretçinin bu fuara katılması bekleniyor.

Vali Hulusi Şahin'in yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan ve pek çok kurum müdürü, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, STK temsilcileri ve sektör temsilcileri de fuarın açılış törenine katıldı.

Vali Hulusi Şahin, ANFAŞ Hotel Equipment fuarının turizm sektöründeki önemine dikkat çekerek, "Bugün burada yine çok değerli ve hedef odaklı bir fuardayız. Fuarlarımızın böyle başarılar elde etmesi bizleri gururlandırıyor. Bu sebeple ANFAŞ ve tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum. Türkiye turizminde büyük ilerlemeler kaydettik ve Antalya bu konuda lider bir rol üstlendi." dedi.

Vali Şahin, Türkiye'nin turizm hedeflerine ulaşma konusunda da konuşarak, "Bugün Antalya olarak 650 bin turistik yatak kapasitemiz var ve dünya turizm listesinde ilk 10'a girmeyi başarıyoruz. Fransa ve İtalya gibi turizm ülkeleriyle rekabet ediyoruz. 2028 yılında ise hedefimiz 100 milyar dolar turizm geliri elde etmek. Bu hedefe ulaşmak için gerekli potansiyele ve güce sahibiz. Bu fuarların da bu hedefe ulaşmamızda önemli katkıları var. Fuarları desteklemek çok önemli. Biz yerel yönetimler, odalarımız, sanayicilerimiz ve turizmcilerimiz olarak bu konuda gerekeni yapmaya hazırız. Bu fuarın ticarete olumlu katkılar sağlamasını ve Türk turizmini daha da ilerletmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Vali Hulusi Şahin, fuara katılan firmaların standlarını ve ürünlerini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. #ValiHulusiŞahin #AntalyaFuarı #TurizmHedefleri #ANFAŞFuarı #TürkTurizmi