-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Türkiye Bisiklet Turizmi Derneği tarafından düzenlenen CRI Türkiye Kış Bisiklet Yarış Serisi'nin ilk etkinliği Vali Hulusi Şahin'in startını vermesiyle başladı. 15 takım ve 158 sporcu tarafından yarışılan dünyanın en büyük bisiklet yarış serilerinden biri olan CRI Kış Bisiklet Yarışı Serisi'nin açılışı Aspendos Antik Kenti Tiyatro'sunda gerçekleşti.

Bu organizasyona Vali Hulusi Şahin, Serik Kaymakamı Cemal Şahin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Türkiye Bisiklet Turizm Derneği Başkanı Recep Şamil Yaşacan, basın mensupları ve spor severler katıldı.

Vali Hulusi Şahin, Antalya'nın bisiklet sporunda da önemli bir yer olduğunu vurgulayarak, bu yıl 3 bin 500'ün üzerinde bisiklet sporcusunun Antalya'da kamp yaptığını ifade etti. Ayrıca Antalya'nın futbol ve golf turizminde de büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen Şahin, tüm bu organizasyonların Antalya'nın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Kültür Turizm Bakanlığı'nın öncülüğünde yapılan çalışmalara da değinen Şahin, amatör ve profesyonel organizasyonlara ev sahipliği yapmanın gurur verici olduğunu dile getirdi. Antalya'yı spor turizminin merkezi haline getirmek için bu tür etkinliklere devam edeceklerinin de altını çizdi.

CRI Türkiye Kış Bisiklet Yarış Serisi'nin ikinci etkinliği Antalya Expo Center'da Expo Kriteryum ismiyle gerçekleştirilecek.

#bisikletyarışı #spor #turizm #Antalya