-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK başkanlığında, 2024-2025 Av Dönemi İlçe Av Komisyonu toplantısı düzenlendi. Toplantıda avlanmasına izin verilen hayvanlar, avlanma süreleri, avlanma limitleri, koruma altına alınan av hayvanları, avlanma usulleri ve avlanma sahaları gibi konular görüşüldü. Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal KARAYAKA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehtap GÖKDEMİR, Orman İşletme Müdür V. Ramazan ÖZTÜRK, İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Sedat KARATEKE, Finike Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Esin GÜNGÖR, Finike Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Ali ÖZBEK, Turunçova Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Harun ÖĞÜTLÜ, Finike Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Mustafa KAPLAN da katıldı.

Toplantıda, ilçenin avlanma politikaları ve avlanma faaliyetleriyle ilgili önemli kararlar alındı. Avlanmaya izin verilen hayvan türleri belirlendi ve avlanma süreleri ile limitleri belirlendi. Ayrıca, koruma altına alınması gereken av hayvanları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda ayrıca avlanma usulleri ve avlanma sahaları hakkında da detaylı bilgilendirme yapıldı.

Bu toplantıda, ilçedeki önemli kurum ve kuruluşların temsilcileri de hazır bulundu. İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Orman İşletme Müdürü Yardımcısı, İlçe Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı, Finike Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi, Finike Gençlik ve Spor Müdürü, Turunçova Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı ve Finike Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı toplantıya katılarak görüşlerini paylaştılar. Bu önemli toplantıda, ilçenin avlanma politikaları ve doğal hayatın korunması konularında ortak bir yol haritası belirlendi.

#KaymakamMusaKazımÇELİK #AvKomisyonuToplantısı #AvDönemi #FinikeAvcılık #DoğaKoruma