-

Gözden kaçırmayın

Manavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendiManavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre bugün Antalya'da hava sıcaklığı 20 derece olacak ve gökyüzü parçalı bulutlu bir görüntü sunacak. Haftanın ilk gününde Antalya'da yaşayanlar bahar mevsiminin ılıman havasının tadını çıkarırken, günlük planlarını yaparken hava durumunu dikkate alabilirler.

Yerel yetkililer, anlık hava değişiklikleri için tedbirli olunması ve güncel hava durumu bilgilerinin takip edilmesi konusunda vatandaşları uyarıyor. Antalya'da yaşayanlar ve şehre ziyaret planlayanlar için gün boyunca yanlarında ince bir ceket bulundurmaları öneriliyor.

Antalya'nın güzel havasını değerlendirmek için buraya gelenler, keyifli bir gün geçirebilir. Şehirdeki turistik cazibe merkezlerini keşfedebilir, denizin tadını çıkarabilir veya güneşin keyfini çıkarabilirler. Antalya'nın güzellikleri ve sıcak havası, ziyaretçilerine unutulmaz anılar sunacak.

#Antalya #havadurumu #baharhavası #sıcakhava #gezgin #tatil