-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tabip Odası Genel Kurulu ve Başkanlık Seçimleri YaklaşıyorAntalya Tabip Odası Genel Kurulu ve Başkanlık Seçimleri Yaklaşıyor

Antalya'da gerçekleşen futbol karşılaşmasında, yerel takımlardan biri olan Muratpaşa Belediye Spor Kulübü, 15 Aralık Cumartesi günü kendi sahasında bir başka güçlü ekip olan Asat Gençlerbirliği Spor Kulübü ile kıyasıya bir mücadeleye girişti. Gençler kategorisinde düzenlenen bu maç, Muratpaşa'nın altyapı oyuncularının gösterdiği üstün performansla 3-1'lik bir galibiyetle sonuçlandı. Bu zaferle, daha öncesinde lider konumda bulunan ve henüz mağlubiyeti olmayan rakip takıma karşı önemli bir avantaj elde eden Muratpaşa Belediye Spor, puan tablosunda aradaki farkı sadece bir puana indirdi.

Grup aşamalarına kalmak adına oynanan maçlardaki en önemli engellerden birinin aşıldığı bu karşılaşmada futbol severler, kıran kırana geçen dakikaların tanığı oldu. İlerleyen haftalarda şampiyonluk için mücadelesini sürdürecek olan genç futbolcuların gösterdiği azim ve kararlılık, takımın başarısında büyük bir rol oynadı. Hem Muratpaşa Belediye Spor Kulübü'nün genç takımını hem de rakip Asat Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü sergilenen centilmence oyun ve emekleri için tebrik ediyor ve ilerleyen maçlarda başarılar diliyoruz.

#Antalya #MuratpaşaBelediyeSporKulübü #AsatGençlerbirliğiSporKulübü #Futbol #Gençler #Mücadele #Galibiyet