-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ve beraberindeki il yönetimi ile Kepez İlçe Başkanı Gökhan Ölmez ve onun yönetim ekibi, Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci'nin katılımıyla bir araya gelerek, Kepez için belirlenen Belediye Başkanı adayı Mesut Kocagöz'ün seçim ofisinde toplandılar.

Toplantıda, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerine özel olarak stratejiler ve yol haritası üzerine geniş kapsamlı bir görüş alışverişi gerçekleştirildi. Nail Kamacı, 31 Mart yerel seçimlerinde uygulanacak planlar hakkında bilgi verdi ve özellikle dayanışma ruhuna ve kapsayıcı politikalara vurgu yaptı.

CHP'nin Antalya'da sosyal demokrat belediyecilik anlayışını halk ile beraber hayata geçirme hedefinden bahsedilerek, bu doğrultuda kampanya yönetileceği ifade edildi. Kamacı ve ekibi, Antalya halkını odak noktası olarak belirleyerek yerel yönetimlerde sosyal demokrat yaklaşımların öneminin altını çizdi.