-

Gözden kaçırmayın

"Öğrencilere Özel Otelcilik Pazarlama Semineri: Kariyer Fırsatları ve Stratejileri Paylaşılacak"

Antalya Valiliği himayesinde Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "ROTAMIZ STEM" projesi, Antalya İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda tanıtıldı. Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Sayın Salih Kaygusuz'un liderliğinde gerçekleşen toplantıya, il millî eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Toplantıda konuşan Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, STEM eğitiminin müfredata entegre edilerek sınıflarda uygulanmasının projenin temel hedefi olduğunu vurguladı. Kaygusuz, "Bu proje, çağın gerektirdiği becerileri kazandırma amacıyla önemli bir adımdır. Amacımız, daha iyi bir nesil yetiştirmektir. Öğrencilerimizin problem çözme becerilerini geliştiren, değişime ayak uydurabilen, iletişim kabiliyetleri güçlü, donanımlı ve özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmelerini önemsiyoruz. Bu doğrultuda, Antalya Valiliği öncülüğünde 19 ilçemizde seçilen pilot okullarda ROTAMIZ STEM projesini başlattık. Proje kapsamında öğretmen eğitimleri düzenlenerek okullarda uygun öğretim alanları oluşturmayı ve mümkün olan en fazla öğrencinin bu alanlardan faydalanmasını amaçlıyoruz. Sevgili öğretmenlerimizle birlikte hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

Proje Koordinatörü Figen Ertuğrul da toplantıda Antalya genelinde 19 ilçede, 100 pilot okulda 846 öğretmen ve 21.646 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilecek projenin detaylarını paylaştı. Toplantı, Ertuğrul'un sunumuyla sona erdi.

#Antalya #MilliEğitim #ROTAMIZSTEM #Eğitim #STEM #Öğrenci #Öğretmen