-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Antalya'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda, Yıldız Kızlar Kategorisi 55 Kg'de Türkiye Birincisi olan Ecrin AYRANCI, Yıldız Erkekler Kategorisi 42 Kg'de Türkiye İkincisi olan Onur ÇELİK ve Yıldız Erkekler Kategorisi 57 Kg'de Türkiye Üçüncüsü olan Alperen ERKUŞ başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Bu sporcularımız, ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

8-9 Şubat tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilen İl Şampiyonası Badminton Genç Kızlar Kategorisi'nde birinci olan Sıla AKSOY, Sevde ÖNER, Sıla Özkan ve Zehra DİLEK, Karaman İlini ve ilçemizi bölge gruplarında temsil edecekler. Bu başarılarından dolayı sporcularımız, Kaymakam Musa Kazım ÇELİK'i ziyaret etti.

Bu başarılarda emeği geçen Milli Kick Boks Antrenörleri Mevlüt PEKCAN ve Serap PEKCAN ile Badminton Milli Takım Antrenörü Kadir ORTAÇ ve Beden Eğitimi Öğretmeni Derya EKİNCİ'ye teşekkür eden Kaymakam Musa Kazım ÇELİK, öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

#kickboks #badminton #spor #başarı #TürkiyeŞampiyonası #spordünyası #antalya #karaman #millitantrenörler #bedeneğitimi #kaymakam #gençkızlar #yıldızerkekler #yıldızkızlar