-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, turizm sektörü temsilcileriyle gerçekleştirdiği bir toplantıyla dikkat çekiyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da katıldığı ve başkanlığını üstlendiği bu önemli toplantı Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın öncülüğünde gerçekleşti.

Toplantıda, turizm sektörünün karşılaştığı sorunlar masaya yatırıldı. Ayrıca bu sorunlara yönelik çözüm önerileri de ele alındı. Turizmin daha da geliştirilmesi için atılacak adımlar ve geliştirilecek stratejiler üzerinde de detaylı görüşmeler gerçekleştirildi. Katılımcılar, turizmin bölgedeki ve ülke genelindeki ekonomik önemine dikkat çekerek, sektörün güçlendirilmesi ve tanıtımının iyileştirilmesi için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptılar.

#Antalya #turizm #toplantı #kültürveturizmbakanı #TubaVuralÇokal #MehmetNuriErsoy #AlanyaTicaretveSanayiOdasi #ekonomi #tanitim #sektor #strateji