-

Gözden kaçırmayın

"Öğrencilere Özel Otelcilik Pazarlama Semineri: Kariyer Fırsatları ve Stratejileri Paylaşılacak"

Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu ve OPET A.Ş. ortaklığında yürütülen "İşimiz Temiz Projesi"nin 81 il "Türkiye Geneli Yaygınlaştırma Toplantısı" ilimizde başladı. Toplantıya Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sayın Cengiz Mete, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Salih Kaygusuz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Opet Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Sayın Nurten Öztürk ve diğer illerimizden gelen temsilciler katıldı.

Toplantıda İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Salih KAYGUSUZ, yapılan işin hijyen odaklı eğitim programlarının önemini vurgulayarak, sağlıklı bir gelecek için bu programlara olan ihtiyacı dile getirdi. Proje kapsamında, hizmet sektörü için hijyen normlarına uygun eğitim programları geliştirilmiş ve Türkiye genelinde farkındalık oluşturulmuştur. Eğitmenlerimiz, gerekli bilgileri edinerek halk eğitim merkezlerimizde işletmelere eğitim vermeye hazır hale gelmişlerdir. Şu ana kadar birçok işletmemize de eğitim verilmiştir. "İşimiz Temiz Projesi" ile amaçlanan, tüm Türkiye'de temiz ve sağlıklı hizmet sunan işletmelere sahip olmak ve böylece şehrimizin turizm potansiyelini artırmaktır.

Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Sayın Cengiz Mete, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Opet Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Sayın Nurten Öztürk'ün konuşmalarının ardından proje toplantısı, bilgilendirme sunumlarıyla devam etti.

#Bakanlığımız #HayatBoyuoğrenmeGenelMüdürlüğü #TOBB #KadınGirişimcilerKurulu #OPET #İşimizTemizProjesi #hijyen #eğitim #toplantı #farkındalık #turizm #markadeğeri