-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya Milletvekili Abdurrahman'ın vefatı üzerine taziye mesajı yayınladı. Bahçeli, mesajında partinin Merkez Yönetim Kurulu üyesi olan Ferhat Çakıroğlu'nun ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Mesajında Bahçeli, Çakıroğlu'nun parti için yapmış olduğu katkıları ve gösterdiği özverili çalışmaları anımsatarak, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Taziye mesajında ayrıca Çakıroğlu'nun dava arkadaşları ve parti üyeleri arasında saygı duyulan bir figür olduğu ve ömrü boyunca milliyetçi harekete hizmet ettiği vurgulandı. Bahçeli, Çakıroğlu'nun bıraktığı mirasın ve ideallerin, parti üyeleri ve takipçileri tarafından yaşatılacağını ifade etti.

#MHP #DevletBahçeli #taziye #Abdurrahman #FerhatÇakıroğlu #milliyetçihareketpartisi #başsağlığı #katkılar #özveriliçalışmalar #davaarkadaşları #parti #miras #idealler