-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'da düzenlenen bir etkinliğe katılan AK Parti Milletvekili Kemal Çelik, partisinin Serik Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışına iştirak etti. Çelik, etkinlikte Antalya'da belediyecilik hedefleri ve projeleri konusunda hemşehrileriyle buluştu. AK Parti'nin yerel yönetimlerdeki değişim ve gelişim vaadine vurgu yapan Çelik, Serik'te ve Antalya genelinde "Gerçek Belediyecilik" anlayışıyla hareket edileceğinin mesajını verdi.

Çelik, Antalya'nın ve Serik'in potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini, bölgenin altın çağını başlatma kararlılığında olduklarını belirtti. Özellikle Serik'in yerel yönetimleri için belirlenen hedefler ve projelerin, şehrin genel gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması yönünde olduğuna dikkat çekti. AK Parti'nin açılış etkinliğinde sergilediği birlik ve beraberlik, seçim sürecinin dinamizmini de yansıtmaktadır. Hemşehrileriyle buluşan milletvekili ve parti mensupları, belediyecilik anlayışlarını saha çalışmalarıyla somutlaştırma çabası içinde olduklarını gösterdi.

#AKParti #Antalya #Serik #Belediyecilik #Hedef2023 #GerçekBelediyecilik