-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Serik ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Serik İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bir etkinlikte, parti seçim ofisinde vatandaşlara çay servisi yapıldı. Etkinlik, parti yöneticileri ve üyeleri tarafından organize edildi ve Serik halkından ilgi gördü. Vatandaşlar, bu etkinlik sayesinde AK Parti'nin yerel ve genel çalışmaları hakkında daha fazla bilgi edinme imkanı buldular. AK Parti İlçe Başkanı Ali KARABAY, Serik halkına hitap ederek partinin projeleri ve hedefleri hakkında konuşmalar yaptı. Parti yöneticileri ve üyeleri, birlik ve beraberlik mesajları vererek tüm halkı bu tür etkinliklere katılmaya davet etti. AK Parti Serik İlçe Teşkilatı ise seçimlere olan hazırlıklarını ve kararlılıklarını vurgulayarak, gelecekte yapacakları projelerle ilçenin gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

#AKParti #Serik #çayservisi #seçimofisi #halkailetişimi #projeler #hedefler #birlikveberaberlik #katılımdaveti #seçimhazırlığı #gelişim