-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Vali Hulusi Şahin, Antalya'nın turizm ve tarım açısından önemli bir merkezi olan Manavgat'ı ziyaret etti. İlçede çeşitli temaslar gerçekleştiren Vali Şahin, KYK Yurdu, 300 Yataklı Devlet Hastanesi ve Zeytin Yağı Fabrikası inşaatlarını inceledi.

Vali Şahin, Manavgat ilçesindeki ziyaretlerine devam etti ve burada yapılan kamu yatırımları hakkında yerinde bilgi aldı. İlk olarak, Manavgat'ın yeni hükümet konağını ziyaret etti. Kaymakamlık binasında ilçe müdürlüklerini ve birimlerini inceleyen Vali Şahin, Kaymakam Adil Karataş'tan Hükümet Konağı ve ilçe hakkında detaylı bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinden sonra Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selimefendigil'i ziyaret etti.

Vali Şahin, ayrıca Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı da ziyaret etti ve Başkan Seydi Tahsin Güngör ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Burada turizm, tarım ve sanayi alanında yürütülen faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı. Başkan Güngör, Vali Şahin'e Manavgat'ın Coğrafi İşaretli Ürünü olan Manavgat Susamı ve Keçi Boynuzu Pekmezini tanıttı. Ayrıca, Vali Şahin, Manavgat Ziraat Odası'na giderek Oda Başkanı Rasim Metin'den Odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Zeytin Yağı Fabrikasının inşaatını inceledi. Bu fabrikanın 2024 yılında tamamlanması ve günlük 50 ton zeytinyağı üretimi hedeflendiği belirtildi.

Vali Hulusi Şahin'in Manavgat ziyaretinde kamu yatırımları da yerinde incelendi. İlk olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu himayesinde yapılan 762 kişilik öğrenci yurdunu inceledi. Ardından, Aşağıışıklar Mahallesi'nde yapımına başlanan 60 bin 17 metrekarelik 300 yataklı Manavgat Devlet Hastanesi inşaatı hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Şahin, çalışmaların titizlikle yürütülmesine vurgu yaparak tesislerin en hızlı şekilde hizmete açılması gerektiğini ifade etti.

#ValiHulusiŞahin #Manavgat #Turizm #Tarım #Yatırım