-

Gözden kaçırmayın

Manavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendiManavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendi

Antalya'da düzenlenen "Türkiye Yüzyılında Kadın Hakları" başlıklı panel, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin'in de katılımlarıyla gerçekleşti. Adalet Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden bir temsilci, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Hukuk Fakültesi Dekanı, öğretim üyeleri, ilgili kamu kurumlarının yöneticileri ve personeli ile birlikte geniş katılımcı bir dinleyici kitlesi panelde yer aldı.

Panelde Türkiye'nin farklı dönemlerdeki kadın haklarına ilişkin gelişmeler, mevcut durumu ve geleceği konuşulurken, etkinlik bilimsel ve hukuki açıdan zengin içerikli sunumlarla desteklendi. Kadın haklarının toplumsal ve siyasal yaşamdaki önemi, mevzuat ve uygulamaların yanı sıra geleceğe yönelik beklentiler ele alındı.

Bu önemli etkinlik, kadın hakları konusundaki farkındalığın artırılması ve bu konuda bilgi alışverişinin sağlanması açısından önemli bir platform oluşturdu.

#Antalya #KadınHakları #Panel #AntalyaValisi #HulusiŞahin #EbruŞahin #AdaletBakanlığı #AkdenizÜniversitesi