-

Gözden kaçırmayın

Antalya'nın Serik ilçesinde Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen yağlı güreş antrenmanları devam ediyorAntalya'nın Serik ilçesinde Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen yağlı güreş antrenmanları devam ediyor

Serik'te düzenlenmesi planlanan doğa yürüyüşü, bir tarihten başka bir tarihe ertelendi. Akbaş - Etler Karapınar Doğa Yürüyüşü, başlangıçta 9 Mart Cumartesi günü yapılacaktı ancak Atatürk'ün Serik'e gelişinin yıl dönümü olan 9 Mart nedeniyle bir gün sonraya, yani 10 Mart'a alındı. Etkinlik, Sabah 08:00'de Serik Gençlik Merkezi'nde başlayacak ve katılımcılar servislerle başlangıç noktasına taşınacak. Yürüyüş, güzel bir hava eşliğinde su kaynakları zengin bir rotada devam edecek ve yürüyücüler Akbaş Göleti ile Ovacık Dağı'nın manzaralarını seyre dalacaklar. Ayrıca, Akbaş Gelin Şelalesi'nden kuşbakışı bir manzaranın tadını çıkarmak için kısa bir mola verilecek.

Yaklaşık 9 km'lik parkur, 3 saat sürecek bir yürüyüşle tamamlanacak ve katılımcılar Etler Karapınar'da (Garamuğar) bulunan bir kaynak suyu ve dinlenme alanına ulaşacaklar. Rota, yaklaşık 200 metrelik bir yükseltiden başlayıp 400 metre daha çıkarak 600 metre irtifaya kadar çıkacak.

Araçlar, katılımcıları Akbaş Göleti yakınlarında saat 08:30'da bırakacak ve öğlen saat 14:00'de Etler Karapınar mevkiinden geri alacaklar. Yürüyüşe katılacak olanların günlük hava şartlarına uygun kıyafetler giymeleri tavsiye edilirken, yiyecek ve içecek gibi kişisel ihtiyaçlarını yanlarında getirmeleri gerektiği hatırlatılıyor.

15 yaş altı çocukların yürüyüşe katılımı uygun bulunmamaktadır. Ayrıca olumsuz hava koşulları durumunda yürüyüşün başka bir tarihe ertelenebileceği belirtiliyor. Katılımcıların daha fazla bilgi ve servis kaydı için irtibat numarası üzerinden görevli Abdullah Harun Merdun ile irtibata geçmeleri bekleniyor.

#Serik #doğayürüyüşü #Akbaş #EtlerKarapınar #Atatürk #SerikGençlikMerkezi #AkbaşGöleti #OvacıkDağı #AkbaşGelinŞelalesi #Garamuğar #yürüyüş #doğaseverler #etkinlik #spor #gezi #kaynaksu #doğa #Seriketkinlikleri #etkinlikönerisi #Serikgezilecekyerler