-

Gözden kaçırmayın

Turizm Sektörü Havayolu Şirketleri ile Güçleniyor: Şehirlerarası ve Uluslararası Doğrudan Uçuşlar Yeniden PlanlanıyorTurizm Sektörü Havayolu Şirketleri ile Güçleniyor: Şehirlerarası ve Uluslararası Doğrudan Uçuşlar Yeniden Planlanıyor

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun nezaket ziyaretini onurlandırdı. Davutoğlu, beraberindeki parti yetkilileri ve bölge adaylarıyla birlikte oda başkanı Fahri Özen ile buluştu.

Fahri Özen, ziyaret sırasında Batı Antalya bölgesinin ticaret ve sanayi gelişimi hakkında bilgi verdi ve oda tarafından yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. Görüşmede, ihracat hacminin artırılması için planlar ele alındı ve Ahmet Davutoğlu bölgeye destek verme taahhüdünü dile getirdi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Özen, gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek Ahmet Davutoğlu ve beraberindekine teşekkür etti. Bu buluşmanın Batı Antalya bölgesinde ticaret ve sanayi potansiyelinin daha fazla gelişmesine katkı sağlayacağına inanıldığı ve diğer siyasi liderlerin de bölgelerle ilgili projelerde iş birliğine açık olduklarının mesajı verildi.

#KumlucaTicaretveSanayiOdası #AhmetDavutoğlu #nezaeetziyareti #batiAntalya #ticaretgelişimi #sanayigelişimi #projeler #ihracathacmi #destek