-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Özel İsabet ilk ve ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Kaymakam Ürkmezer, okul müdürü Adem Arıkan'dan okulun durumu ve öğrenciler hakkında bilgi aldı. Okulun farklı bölümlerini gezerek incelemelerde bulundu. Daha sonra öğrencilerin bilgisayar sınıfı ve spor salonu alanlarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, ders etkinliklerini izledi ve öğrencilere başarılar diledi.

Kaymakam Ürkmezer, Ortaokul sınıflarıyla bir araya gelerek öğrencilerle lise sınavları ve hedefledikleri liseler hakkında sohbet etti. Akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara da yönelmeleri gerektiğini söyleyerek öğrencilere başarılar diledi. Ardından Özel İsabet ilkokulu öğrencilerini de ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, 1. sınıflarla bir araya gelerek öğrencilerin okuma etkinliklerini izledi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından Kaymakam Ürkmezer, öğretmenlerle toplantı yaptı. Tüm okulları ziyaret ederek desteklemeyi hedeflediklerini belirten Kaymakam Ürkmezer, herhangi bir başarının sadece okulu değil tüm Alanya'yı ileriye götürdüğünü vurguladı. Öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlara da yönelmelerini desteklediklerini söyledi ve öğretmenlere teşekkür etti.

Kaymakam Ürkmezer'in ziyaretine İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz da eşlik etti.

#Alanya #isabetokulları #öğrenciler #okulziyareti #eğitim