-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Dünya Kadınlar Günü'nün önemine vurgu yaparak, kadının toplumdaki değerini ve önemini vurguladı. Çelik, bu özel günün, dünya genelindeki tüm kadınların güzelliklerinin kabul edilmesi ve anlaşılması için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.

Çelik, kadınların sosyal, ekonomik ve siyasi hayatta daha fazla söz sahibi olması gerektiğini vurguladı. "Dünya Kadınlar Günü" olarak bilinen bu gün, kadın haklarına yönelik farkındalığın artırılması ve cinsiyet eşitliğinin sağlanması için bir motivasyon kaynağı olduğuna dikkat çekildi.

Çelik, bu vesileyle kadınların yüzyıllar boyunca verdiği mücadele ve başarıların takdir edildiğini ifade etti. Günümüzde kadınların toplumda giderek güçlenen rolleri olduğunu ve bu gücün her alanda hissedilmesi gerektiğini belirtti. Dünya Kadınlar Günü'nün, insan odaklı güzelliklerin tüm dünyada egemen olmasına doğru önemli bir adım olduğunu vurguladı. Çelik ayrıca, cinsiyet eşitsizliklerinin ortadan kaldırılması için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.

#DünyaKadınlarGünü #KadınHakları #CinsiyetEşitliği #ToplumdaKadınlar #KadınınGücü #KadınMücadelesi