-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tabip Odası Genel Kurulu ve Başkanlık Seçimleri YaklaşıyorAntalya Tabip Odası Genel Kurulu ve Başkanlık Seçimleri Yaklaşıyor

Antalya'daki hekimler, mesleki ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi için 14 önemli talebi gündeme getirdi. "14 Mart'ta 14 Talep" sloganıyla sürdürülen bu çağrı, hem sağlık çalışanlarının hem de hasta haklarının korunmasına yönelik önemli düzenlemeleri içeriyor.

Hekimler mesleklerini icra ederken karşılaştıkları sorunlara dikkat çekiyor ve bu sorunların çözümü için somut adımlar atılmasını talep ediyor. Talepler arasında; adil bir ücretlendirme yapısının oluşturulması, mesai saatleri dışında ek zaman gerektiren işlemler için ek ödemeler, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, tükenmişlik sendromu ile mücadele edilmesi ve hekimlerin mesleki gelişimlerini destekleyecek yönde düzenlemeler yer alıyor.

Bu girişim, hekimlerin daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir çalışma ortamında görev yapmalarını sağlamak ve bu sayede sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacı taşıyor. Hekimlerin bu talepleri, mesleki memnuniyetlerini ve toplumun genel sağlık düzeyini yükseltme potansiyeline sahip olup, toplumsal refaha olan katkıları göz önünde bulundurularak değerlendirilmeyi bekliyor.

#Antalya #sağlıkçalışanları #hekimler #sağlık #hasta #meslekkoşulları #talepler #14Mart #sağlıkhizmetleri