-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Finike ilçesinin Kızılca Mahallesi'nde yerel yöneticilerle bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü. Ziyaretinde halkın talep ve beklentilerini dinleyen Taş, partisinin politikalarını anlattı.

Taş'ın Kızılca Mahallesi ziyaretinde öncelikli olarak halkın sorunlarına ve çözüm önerilerine odaklandığı belirtildi. Seçmenlerle direkt olarak temas kurarak Antalya'nın ihtiyaçları ve bölgenin kalkınması için yapılması gerekenleri görüştü.

Milletvekili Taş, seçim sürecinin verimli geçtiğini vurgulayarak halkın destek mesajlarından memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Ayrıca, kendisine ve seçim sürecindeki kararlı duruşlarına teşekkürlerini ilettiği yerel yöneticilere de teşekkür etti.

#Antalya #Milletvekili #İbrahimEthemTaş #Finike #seçim #kızılcamahallesi #yerelyöneticiler #parti #politika #halk #destek #seçmen #Antalyaihtiyaç #kalkınma #ziyaret #sorunlar #çözüm