-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Ankara'da düzenlenen Okul Sporları Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda bazı sporcularımız büyük başarı elde etti. 22-25 ŞUBAT 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen şampiyonada Erkekler Kategorisi 37 Kg'de Türkiye Birincisi olan Egemen PEKCAN, Kızlar Kategorisi 37 Kg'de Türkiye Birincisi olan Rabia MEMİŞ ve Kızlar Kategorisi 55 Kg'de Türkiye Birincisi olan Elif AVCI, mücadele ederek zirveye çıktılar.

Ayrıca, Erkekler Kategorisi 52 Kg'de Türkiye İkincisi olan Alperen ERKUŞ, Kızlar Kategorisi 55 Kg'de Türkiye İkincisi olan İclal TEKE ve Kızlar Kategorisi 50 Kg'de Türkiye Üçüncüsü olan Ecrin AYRANCI da elde ettikleri derecelerle dikkatleri üzerlerine çekti.

Bu başarıların ardından sporcularımız, Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK'i ziyaret etti. Kaymakam ÇELİK, öğrencilere ödüllerini takdim ederek başarılarının devamını diledi. Aynı zamanda, Milli Kick Boks Antrenörlerimiz Mevlüt PEKCAN ve Serap PEKCAN ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Cihan Ali ÖZBEK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehtap GÖKDEMİR'e de bu başarıda emeği geçenler için teşekkür etti.

#OkulSporlarıTürkiyeŞampiyonası #KickBoks #TürkiyeBirincisi #Başarı #Ankara #Spor