-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

İzmir Karşıyaka ilçesinde ikamet eden şehit yakınları ve gaziler, Kaymakam Musa Kazım Çelik tarafından düzenlenen iftar yemeğinde ağırlanarak onurlandırıldı. Kaymakam Çelik, aziz şehitlerimizin vatan ve millet için canlarını feda ettiğini ve devlet olarak bu fedakarlığın karşılığını ödeyemeyeceklerini belirterek, şehit aileleri ve gazilerin yanlarında olduklarını vurguladı.

Kaymakam Musa Kazım Çelik, bu vesileyle ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerin değerli ailelerini ve kahraman gazileri Ramazan Ayı'nın mübarekliği ile kutladı.

İftar programına Kaymakam Musa Kazım Çelik'in yanı sıra Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike Cumhuriyet Başsavcısı Vahdet Gebeş ve diğer yerel yönetim yetkilileri katıldı.

#Karşıyaka #ŞehitYakınları #Gaziler #İftarYemeği #Kaymakam #MusaKazımÇelik #İzmir #Finike #BelediyeBaşkanı #MustafaGeyikçi #CumhuriyetBaşsavcısı #VahdetGebeş