-

Gözden kaçırmayın

Manavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendiManavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendi

Antalya'da yaşlılar için özel etkinlik düzenlendi. 18-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik, İl Müdürlüğü'ne bağlı huzurevi sakinleri için özel olarak organize edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Alaaddin Keykubat Gençlik Kampı'nda gerçekleşen etkinlik, yaşlı bireylerin sosyal hayatlarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Etkinlik, YAŞLI BİREYLER etiketiyle huzurevi sakinlerine farklı bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlenen kamp programı, yaşlılara çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler sunuyor. Bu sayede yaşlıların toplum içindeki yerini daha da güçlendirmek ve onlara değer verdiklerini hissettirmek hedefleniyor.

Yaşlılar Haftası etkinliği, toplumda yaşlılara olan saygıyı artırmayı amaçlıyor. YAŞLI BİREYLER etiketiyle düzenlenen etkinlik, yaşlılara farklı bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Bu tür organizasyonların yaşlıların sosyal hayatlarına katkıda bulunması ve onların toplum içindeki yerini güçlendirmesi önem taşıyor.

Bu tür etkinliklerin yaşlılara değer verdiklerini hissettirmesi ve onların sosyal hayatlarına katkıda bulunması önemli. YAŞLI BİREYLER etiketiyle düzenlenen etkinlik, huzurevi sakinlerine çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler sunuyor. Böylelikle yaşlı bireylerin toplum içindeki yerini pekiştirmek amaçlanıyor. #YaşlılarHaftası #SosyalHayat #KültürelAktiviteler