-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, AK Parti teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı Kızılarık, Soğuksu, Konuksever, Tahılpazarı ve Fener mahallelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Parti meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları, yerel halkla buluşarak görüş alışverişinde bulundu.

Muratpaşa ilçesinin geleceğine yönelik plan ve projelerini vatandaşlarla paylaşan AK Parti temsilcileri, ilçenin kalkınması ve gelişimi için atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Partinin "Muratpaşa'nın Altın Çağı Başlıyor" ve "Hazırız Kararlıyız" sloganları altında yürütülen çalışmalara, bölge halkının beklentileri ve talepleri doğrultusunda şekil verildi.

Bu tür ziyaretlerin, seçim sürecinde hem vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak hem de parti politikalarını anlatmak için önemli olduğu vurgulandı.#AKParti #Muratpaşa #seçimçalışmaları #Gazetecilik5n1k