-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, vatandaşlara hitap ettiği bir haftanın sonunda umut dolu mesajlarla hayır dolu bir Cuma günü temennisinde bulundu. Başkan, Cuma'nın bireylerin iç dünyalarına ve maneviyatlarına yansımasının önemine vurgu yaparak, bu günlerde yapılan duaların insanların umutlarını yükseltme ve gelecek kaygılarını azaltmada güçlü bir etkiye sahip olduğunu belirtti.

Başkan, Cuma günlerinin hem fertlerin hem de toplumun genel mutluluğu ve huzuru açısından önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Ayrıca bu anlamlı günlerde yapılan duaların, insanların umutlarını yükseltme ve gelecek kaygılarını azaltma gücüne sahip olduğuna dikkat çekti. Başkan, Antalya'nın birçok ilçesindeki vatandaşlara aktardığı olumlu ve umut verici mesajlarla tüm Antalyalılara huzurlu bir hafta sonu temennisinde bulunarak, bölge halkının yaşam kalitesini artırma, sorunlarına duyarlılık gösterme ve çözümler üretme konusunda kararlı olduğunu bir kez daha vurguladı.

#AbdurrahmanBaşkan #AntalyaMilletvekili #Umuthayatadönsün #CumaHayırlıolsun