-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK, Okul Sporları Futbol Turnuvası'nın ödül törenine katıldı. Bu etkinlik, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından koordine edildi.

Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK, öğrencilerimizin okul hayatında spor faaliyetlerine katılarak kişisel, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağladığını ve farklı beceriler kazanmalarını ve yaşam kalitelerini artırmalarını önemsediğini belirtti. Aynı zamanda öğrencilerimizi tebrik etti.

Ödül töreninde yıldız erkekler kategorisi ve küçük erkekler kategorisinde dereceye giren okullara ödülleri verildi. Bu ödülleri Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK'in yanı sıra Finike Cumhuriyet Başsavcısı Vahdet GEBEŞ, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kemal KARAYAKA, İlçe Emniyet Müdür V. Murat BOZER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehtap GÖKDEMİR ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Ali ÖZBEK takdim etti.