-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Nurettin Sönmez'in düzenlediği iftar yemeğine birçok önemli parti ismi katıldı. İftar yemeğine İl Yöneticileri, eski milletvekili Osman Çetin Budak, milletvekili adayı Murat Özçelik, önceki dönem Gündoğmuş Belediye Başkanı Muammer Açıkalın, önceki dönem Alanya ilçe başkanları Coşkun Karadağ, Ali Takavut, Mevlüt Güven ve Kurultay delegesi Ali Hancı gibi isimlerin yanı sıra birçok parti üyesi ve destekçi bir araya geldi.

Toplantıda, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde CHP'nin birlik ve beraberlik mesajları verdiği ve güçlü ve dayanışmacı bir anlayışı benimseyeceği vurgulandı. Aday Nurettin Sönmez, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını ilçede hayata geçirmek için yerel halkla el ele çalışacaklarını belirtti. Parti, yerel seçimlere yönelik stratejilerini ve politikalarını Gündoğmuş'ta halkın ihtiyaçlarına göre şekillendirmeyi planlıyor.

#for #CHP #Gündoğmuş #Antalya #NurettinSönmez #aday #iḟtar #toplantı #seçim #sosyaldemokrasi #adaylıkkalktı #partiişbirliği #dayanışma #belediyecilik #strategi #politika