-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Konyaaltı AK Parti İlçe Teşkilatı, yerel seçimlere hazırlık amacıyla bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya İlçe Başkanı Tayfun Bayar, İl Başkan Yardımcısı Berkant Yavuz, yönetim kurulu üyeleri, okul ve kat sorumluları ile mahalle başkanları katıldı. Bu toplantıda seçim öncesi yapılacak düzenlemeler ve stratejiler ele alındı.

Toplantıda birlik ve beraberlik mesajlarına önem verildi. Ayrıca iftarda yapılan dualarla, iftarın hayırlara vesile olması temenni edildi ve teşkilat mensuplarının birlikte hareket etme kararlılığı güçlendi.

Cumhur İttifakı'nın bölgedeki güç birliği vurgulandı ve yerel yönetimlerin önemi ve halkla benimsenen politikaların etkin bir şekilde paylaşılması gerektiği konularına dikkat çekildi. Bu buluşmanın kritik bir öneme sahip olduğu belirtildi.

Toplantının amacı, teşkilatın seçim stratejilerini gözden geçirmek ve önümüzdeki dönem için koordinasyonu artırmaktı. Seçimlerin adil ve şeffaf bir ortamda yapılması hedeflenirken, vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik politikaların daha etkin bir şekilde uygulanması amaçlandı.

#Konyaaltı #AKParti #seçim #toplantı #koordinasyon #strateji #politika