-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'da İyi Parti'nin faaliyetleri kapsamında İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve parti yöneticileri, Elmalı Belediye Başkan Adayı Mehmet Çetin'in seçim ofisine bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyarette, parti il ve ilçe teşkilatlarının da katılımıyla yerel seçimlerle ilgili stratejiler ve seçim kampanyası konuları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

İyi Parti Elmalı Belediye Başkan Adayı Mehmet Çetin ile yapılan görüşmelerde, bölgenin ihtiyaçları ve seçim vaatleri ele alındı. İl Başkanı Karacan, parti içi birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, seçim sürecinde etkin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Ayrıca, seçmenlerle temasa geçmeye ve yerel sorunlara çözüm üretmeye odaklandıklarını ifade etti.

Ziyaretin ardından İyi Parti'nin Elmalı'da seçim hazırlıklarına hız verdiği ve seçim ofisi etkinliklerinin artarak devam ettiği belirtildi.