-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK, Dünya Tiyatrolar Günü nedeniyle Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Şehit Turgut Burkay Korkmaz Konferans Salonu'nda düzenlenen programa katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Gıyaseddin Keyhüsrev Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan meddah gösterisiyle program sona erdi.

Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK, tiyatroların insanlar arasında köprüler kurmak için en eski sanat dallarından biri olduğunu vurgulayarak, tiyatronun eğitimi, sevgisi, güzelliği, aydınlık düşüncesi ve hoşgörüsüyle insanları birleştirici bir güç olduğunu ifade etti. Aynı zamanda tüm tiyatro sanatçıları ve sahne emektarlarının da Dünya Tiyatrolar Günü'nü kutladı.

Programa Kaymakamımız Musa Kazım ÇELİK'in yanı sıra Finike Belediye Başkan Yardımcısı İsmet ÇETİN, Finike Cumhuriyet Başsavcısı Vahdet GEBEŞ, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

#kültür #tiyatro #DünyaTiyatrolarGünü #sanat