-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Cezaevi Jandarma Tabur Komutanlığı'nda görev yapan askerlerle bir araya gelerek iftar yaptı. Alanya Cezaevi Tabur Komutanlığı'nda düzenlenen iftar programına Kaymakam Ürkmezer, Başsavcı Celal Tekin, Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Alanya Cezaevi Tabur Komutanı Yarbay Serkan Kazan, Alanya Cezaevi Müdürü Nuri Ünal ile askerler ve cezaevi personelleri katıldı.

İftar programında konuşan Kaymakam Ürkmezer, her yıl geleneksel olarak Jandarma teşkilatı ve cezaevi çalışanlarıyla iftar programı yaptıklarını belirtti. Bu tür programların birlik ve beraberliği arttırdığını vurgulayan Ürkmezer, jandarma tabur komutanlığı ve cezaevi yönetimine teşekkür etti. Ayrıca, erlere, erbaşlara, jandarma tabur komutanlığına ve cezaevi çalışanlarına hayırlı Ramazanlar dileyerek, askerlerin ve ailelerinin Ramazan Bayramını şimdiden kutladı.

#Ramazan #İftar #Alanya