-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Başkan, otizmli bireylerin farkındalıkta olduklarını ve desteklediklerini söyleyerek, toplumun otizm konusunda daha duyarlı hale gelmesinin önemine dikkat çekti.

Başkan'ın açıklamasına göre, otizm, insanların sosyal etkileşim, iletişim ve davranışlarında farklılıklara neden olan bir spektrum bozukluğudur. Başkan, otizmli bireylerin kendilerine özgü yeteneklere sahip olduklarının altını çizerek, bu bireylerin topluma entegrasyonunun ve onları anlamanın herkesin sorumluluğu olduğunu ifade etti.

Başkan, otizmli bireylerin ve ailelerinin karşılaştığı zorluklara da değindi ve devletin ve sivil toplum kuruluşlarının bu konuda önemli destek ve hizmetler sunduğunu söyledi. Abdurrahman Başkan, bu haftanın, otizm konusunda farkındalık yaratmak ve toplumu bilinçlendirmek için bir fırsat olduğunu belirtti ve tüm vatandaşları otizm konusunda empati kurmaya ve destek olmaya davet etti.

#AbdurrahmanBaşkan #otizm #farkındalık #toplumbilinçlendirmek #destekolmak #empati