-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Vali Hulusi Şahin, Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Vali, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte bulunan Gençlik Merkezindeki atölyeleri inceledi ve özel öğrencilerin aileleriyle birebir sohbet etti.

Etkinlikte Vali Hulusi Şahin'in yanı sıra Muratpaşa Kaymakamı Dr. Orhan Burhan, İl Gençlik ve Spor Müdürü Yavuz Gürhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Candemir Zoroğlu, özel öğrenciler ve aileleri de yer aldı.

Vali Şahin, etkinlik kapsamında Muratpaşa Gençlik Merkezi'nde açılan atölyelerin, özel öğrenciler için önemli yatırımlar olduğunu belirtti. Vali Şahin, "Rehabilitasyon merkezleri çok önemlidir çünkü özel durumu olan çocukların aileleri, büyük bir gayretle evlatlarıyla 24 saat ilgilenmektedir. Devlet olarak ailelere yardımcı olmak ve rahatlatmak adına bu tesisler kurulmaktadır. Aileler, çocuklarını güvende bırakabilecekleri ve benzer durumda olan ailelerle sosyalleşecekleri tesislere ihtiyaç duymaktadır. Bu tesislerin inşasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Vali Şahin, ailelerle birebir ilgilenirken, çocukların eğitimiyle ilgili sorunları ve taleplerini dinledi. Özel eğitim sistemleri, tesislere erişim kolaylığı ve ihtiyaç duyulan atölyeler ve kurslar gibi konular hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali, ilgili kurumlarla iletişimde olduğunu belirtti.

Vali Hulusi Şahin, ailelerle yapılan sohbetin ardından Muratpaşa Gençlik Merkezi Gençlik Liderlerinin sunduğu bir konseri dinledi. Öğrenciler, Muratpaşa Gençlik Merkezinde keçeden, seramikten ve turunçtan yapılan ürünleri Vali Şahin'e hediye etti.

#vali #hulusişahin #otizmfarkındalıkgünü #gençlikvespor #atölyeler #rehabilitasyonmerkezi #özelöğrenciler #aileler #konser