-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'nın Konyaaltı İlçesi'nde Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı çerçevesinde yerel siyasiler bir araya geldi. AK Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Tayfun Bayar ve MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Taner Takak, ortaklaşa bir grup toplantısında buluştu. Toplantıda, Cumhur İttifakı tarafından seçilen Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Görüşme, yerel yönetimlerdeki iş birliğini ve uyumlu çalışmayı güçlendirmek amacıyla atılacak adımları ele aldı. Toplantıda, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik politikaların belirlenmesi ve uygulanmasının yanı sıra vatandaşların talep ve beklentilerinin de değerlendirildiği bildirildi. İlçe Başkanları Bayar ve Takak, toplantının ilçede yaşayan vatandaşlar için yapıcı ve faydalı çalışmalara vesile olmasını umut ettiklerini belirterek, bu konuda kararlı olduklarının altını çizdi.

#Antalya #Konyaaltı #YerelYönetimler #Politika #Cumhurİttifakı