-

Gözden kaçırmayın

Manavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendiManavgat'ta turizm sektörüne yönelik çocuk ihmal ve aile eğitimi eğitimi düzenlendi

Antalya'da yaşayan çocuklar için heyecan verici bir etkinlik duyuruldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, 2015 ile 2018 yılları arasında doğmuş çocukların katılımına açık olan bir futbol turnuvası düzenlenecek.

Resmi kayıtlar 8 Nisan'da başlayacak ve 18 Nisan'a dek devam edecek. Bu özel turnuva, tüm çocukların ve ailelerinin 23 Nisan'da futbolun coşkusunu yaşamak üzere bir araya gelmesiyle başlayacak. Kayıt işlemleri için Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin gençlik ve spor web sitesi kullanılabilir ve yapılacak olan başvurularla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, verilen iletişim numarasından yetkililere ulaşabilirler.

Şehirdeki genç yeteneklerin futbol becerilerini gösterebilecekleri ve bayram sevincini sporla birleştirebilecekleri bu organizasyon, Antalyalı çocuklar için unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunuyor.

#Antalya #çocukbayramı #futbolkupası #etkinlik #futbolturnuvası