-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'da yaşanan bir gelişme, sosyal medyanın yanı sıra çeşitli haber sitelerinde de yoğun yankı buldu. İddialar ilk olarak sosyal medya üzerinden yayılırken, kısa süre sonra bu iddialar, hiçbir araştırma yapılmadan bazı medya organları tarafından da haberleştirildi.

Söz konusu durum ile ilgili olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili Hilmi Durgun tarafından bir açıklama yapıldı. Milletvekili Durgun, hakkında yayılan iddiaların asılsız olduğunu, gerçek dışı ifadeler içerdiğini ve spekülatif amaçlar taşıdığını belirtti. Yapılan karalama kampanyasının haksız ve mesnetsiz olduğunu ifade ederek, iddiaları yayanların ve bu durumu haberleştirenlerin etik olmayan bir tutum sergilediğini kaydetti.

Antalya MHP İl Başkanlığı konuyla ilgili olarak detaylı bir açıklama yapacaklarını ve kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmeye devam edeceklerini duyurdu. Bu tür asılsız iddiaların partilerinin birliğini ve beraberliğini bozamayacağını, aksine parti içi dayanışmayı daha da pekiştireceğini vurguladı.

#Antalya #MHP #HilmiDurgun #asilsiziddialar #karalamakampanyasi #etiktutum #partiicidayanisma