-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Antalya'da İyi Parti İl Başkanlığı, Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajda, hukukun üstünlüğüne ve bağımsız yargının güçlendirilmesine katkı sağlayan avukatların önemi vurgulanarak, tüm avukatların bu özel günü kutlandı.

İyi Parti İl Başkanlığı, mesajında avukatların adalet mücadelesinin toplum için hayati önem taşıdığını belirtti. Avukatların hak ve adalet arayışındaki katkılarına dikkat çeken başkanlık, avukatlık mesleğinin çağdaş ve demokratik hukuk sistemlerinin en temel taşlarından biri olduğunu ve avukatların büyük bir özveriyle sorumluluklarını yerine getirdiğini ifade etti.

Kutlama mesajında avukatlar, hak arama özgürlüğünün etkin kullanılması ve vatandaşların yasal haklarının korunması adına önemli bir görevi yerine getirdikleri şeklinde nitelendirildi. İyi Parti İl Başkanlığı, sosyal hukuk devletinin temel direklerinden biri olan avukatların Avukatlar Günü'nü kutlama amaçlı içten dileklerle, tüm avukatlara çalışmalarında başarılar diledi.

#AvukatlarGünü #AdaletMücadelesi #HukukunÜstünlüğü #İyiParti #Antalya