-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

AK Parti teşkilatı, Antalya'nın Muratpaşa İlçesi'nde Bekir Avşar'ın sahibi olduğu Avşar Simit isimli işletmede düzenlenen Mevlid-i Şerif ve iftar yemeği etkinliğine katıldı. Etkinliğe AK Parti Milletvekili ve ilçe başkanı da katıldı. Bu anlamlı etkinlikte, Ramazan ayının manevi atmosferinde partililer bir araya geldi.

İftar programı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve ardından Mevlid-i Şerif okunarak devam etti. Bu özel günün ruhuna uygun olarak gerçekleştirilen organizasyon, sosyal dayanışmanın ve dini değerlerin ön plana çıktığı bir atmosferde gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan partililer, birlik ve beraberlik mesajları verirken, aynı zamanda siyasi faaliyetlerinin yanı sıra toplumsal ve kültürel etkinliklerle de halkın yanında olduklarını gösterdiler. İftar yemeğinin ardından yapılan sohbetlerde, ülke gündemi ve vatandaşların sorunları ele alındı ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu tür toplantılar, katılımcıların moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla özellikle Ramazan ayı gibi manevi değerlerin ön plana çıktığı dönemlerde önemli kabul edilmektedir. Aynı zamanda toplum içinde dayanışmayı ve birlikteliği artırmak adına da büyük bir öneme sahiptir.#AKParti #Mevlid #iftar #Antalya