-

Gözden kaçırmayın

CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.CHP Antalya İl Yöneticisi Mustafa Altıner'in yeğeni hayatını kaybetti, cenaze yarın defnedilecek.

Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, Rıza Küçükkaya'nın vefat eden oğlu Mehmet Küçükkaya'nın ruhuna ithafen düzenlenen mevlit ve iftar programına katıldı. Taş, programın düzenlendiği mekanda gerçekleşen dualara eşlik etti ve aileye taziyelerini iletti. İbrahim Ethem Taş, programla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu anlamlı ve manevi atmosferde bir araya gelerek, merhum Mehmet Küçükkaya kardeşimiz için yapılan dualara katılmaktan onur duydum. Rıza Küçükkaya ailesinin acısını paylaşmak ve merhumun ruhuna yapılacak dualara ortak olmak bizler için önemli bir sorumluluk" dedi. Taş, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirdiğini ve toplumun manevi değerlerine katkı sağladığını da vurguladı.

#AkParti #IbrahimEthemTaş #mevlit #iftar #dualar #ruhşadolsun #RizaKucukkaya #MehmetKucukkaya #toplumsorumluluğu #manevideğerler #beraberlik