-

Gözden kaçırmayın

Antalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile BuluştuAntalya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Antalya Kaymakamı ile Buluştu

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Akdeniz Üniversitesi Camii'nde kılınan bayram namazının ardından Antalyalılarla bayramlaştı. Vali Şahin, Huzurevi, Şehir Hastanesi, şehit aileleri ve yol kontrol noktalarında görevli jandarma ve emniyet personelini ziyaret ederek onlara Ramazan Bayramı dileklerini iletti.

Vali Şahin, Antalya Milletvekilleri Hilmi Durgun ve İbrahim Ethem Taş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve kurum müdürleri ile birlikte Akdeniz Üniversitesi Camiinde kılınan bayram namazının ardından Antalyalılarla bayramlaştı.

Vali Şahin, eşi Ebru Şahin ile birlikte Ramazan Bayramı vesilesiyle Antalya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşlıları ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi koordinesinde yürütülen 'İki Kuşak Bir Çatı Altında' Projesi kapsamında Sabiha Gökçen Anaokulu öğrencileri de ziyarete katılarak yaşlıların bayramını kutladı.

Vali Şahin, Malatya ve Hatay'dan gelen depremzedelerin bulunduğu huzurevinde ayrıca bayramlarını kutladı. Şahin, "İki Kuşak Bir Çatı Altında" Projesinin önemine vurgu yaparak, projenin destekçilere teşekkür etti.

Vali Şahin, Şehit Piyade Yüzbaşı Barış İbrahim Yurtseven, Şehit Hemşire Canan Akkuş ve Şehit Jandarma Çavuş Şükrü Onay'ın ailelerini ziyaret ederek şehit ailelerinin bayramını kutladı.

Vali Şahin, Şehir Hastanesindeki çocukları ziyaret ederek onlara bayram hediyesi verdi ve acil şifalar diledi.

Vali Şahin, Döşemealtı ve Aksu Polis-Jandarma Yol Kontrol Noktalarını ziyaret ederek görevde olan polis ve jandarma personelinin bayramını kutladı. Ayrıca Suriye Görev Gücü'nde görevli askerlerle de görüntülü görüşme gerçekleştirdi ve tüm güvenlik güçlerine görevlerinde kolaylık diledi.

Vali Şahin, Döşemealtı Polis-Jandarma Yol Kontrol Noktasında yaptığı açıklamada, bayram süresince kazaların oldukça düşük seyrettiğini belirterek vatandaşları trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Son olarak, dönüş yolculuğunda olan misafirlere hız sınırlarına uymaları ve emniyet kemerlerini takmaları çağrısında bulundu.

#HulusiŞahin #AntalyaValisi #RamazanBayramı #Antalya #GazeteciHaber #SosyalMedya #Haber